En çok tercih edilen 3 IP Telefon Özellik ve Fiyatları

Bu yazımızda 2019 yılında en çok tercih edilen 3 IP telefon özellik ve fiyatlarını paylaşacağız. İlgili IP telefonları özellik ve fiyat olarak inceleyeceğiz.

Yealink T20 IP Telefon
305,00 TL

Yealink’in yeni SIP-T21P E2, giriş seviyesinde IP telefonlarını daha önce hiç elde edilmemiş bir seviyeye taşımaktadır. Yüksek kaliteli malzemelerden tam olarak yararlanmanın yanı sıra net 5 satırlı bir veri görüntüsü sağlayan arka aydınlatmalı geniş bir 132×64 piksel grafik LCD ekranıyla daha yumuşak bir kullanıcı deneyimi, bir bakışta çok daha fazla görsel bilgi ve ayrıca HD Ses özellikleri bulunmaktadır.

Bütünleşik PoE’ye sahip çift 10/100 Mbps ağ bağlantı noktası, genişletilmiş ağ kullanımı için idealdir. T21P E2, iki basit VoIP hesabı, esnek, güvenli kurulum seçeneği ve IPv6, Open VPN ve yedek sunucu desteği sunar. Ayrıca SRTP / HTTPS / TLS, 802.1x ile çalışır. Çok düşük maliyetli ve güçlü bir IP çözümü olan T21P E2, hem küçük hem de büyük ofis ortamlarında üretkenliği en üst düzeye çıkarır.

Grandsteram 1620

En çok tercih edilen 3 IP Telefon Özellik ve Fiyatları 1
280,00 TL

GXP1620/25, az ve orta çağrı hacmi için standart özellikler gerektiren kullanıcı için güvenilir bir Giriş Seviyesi IP telefonudur. 2 satır / SIP hesabı ile diğer kişiler ile iletişimde kalarak kristal netliğinde HD sesin keyfini çıkarın ve esnek bir dağıtım için çift anahtarlı 10/100 mbps portlarını (GXP1625’te entegre PoE ile) kullanın.

3 yönlü konferans ve 3 adet XML programlanabilir tuşu gibi temel desteklenen özelliklerle üretkenliğinizi en üst düzeye çıkarın. Bununla beraber bu özellikler GXP1620/25’i kullanımı kolay ve etkili bir Giriş Seviyesi IP telefon yapar . En çok tercih edilen 3 IP Telefondan 1 taneside Grandsteram 1620 IP telefondur.

Gigaset A540

En çok tercih edilen 3 IP Telefon Özellik ve Fiyatları 2
510,00 TL

Gigaset A540 IP, internet üzerinden ya da geleneksel sabit hat üzerinden 3 adete kadar paralel arama yapabilme yeteneği ile çok yönlü olduğunu ortaya koymaktadır. 2 VoIP araması ve 1 sabit hat araması arasındaki geçişi yalnızca bir tuşa basarak sağlayabilirsiniz. Bu çok hatlı arama yapma imkânını, 6 adete kadar ahizeyi eşleştirerek kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken 6 uyumlu Gigaset ahizesinden oluşan portföyden en çok hoşunuza gidenleri seçmek. Gigaset A540 IP’niz ile aynı zamanda, farklı sunuculardan 6’ya kadar SIP hesabı da seçebilirsiniz.

Tüm VoIP aramaları olağanüstü bir HD ses kalitesi sunar.  Gigaset A540 IP’nin en önemli özelliklerinden biri de hava durumu, e-posta bildirimi ya da en sevdiğiniz web sayfalarının RSS beslemeleri gibi ücretsiz çevrimiçi bilgi hizmetlerine, PC’niz kapalı olsa dahi telefonunuzun ekranından erişebilmenizi sağlamasıdır. Ayrıca, çevrimiçi telefon rehberine doğrudan Gigaset A540 IP telefon cihazınız üzerinden de erişebilirsiniz. Bu sayede istediğiniz numarayı hızlıca bulup hemen çevirebileceksiniz.

Diğer IP Telefonlarla ilgili teknik bilgi almak için IP Telefon sayfamıza, kurulumlarıyla ilgili bilgi almak için ise bilgi bankamızdaki IP Telefon kategorisine göz atabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top